Dies de molta convivència, solidaritat i corresponsabilitat.

Aquests dies estem recordant la diversitat de famílies que hi ha i lo important que és tenir una família, poder anar a l'escola, l'esmorzar sà i els diferents menjars que hi ha arrel del món. També hem parlat de perquè és important reciclar, cuidar de les plantes i del nostre planeta. Amb relació al dia de la dona, em remarcat l'esforç que han hagut de fer les dones per ser reconegudes al món laboral i a casa, i recalcant en el dret de totes les boixes a tenir educació.
 Amb la visita al Fons Pitius per veure l'exposició Giramón, hem pogut veure com viuen els infants a altres paisos i quines necessitats tenen ells i quines tenim nosaltres.
 I també tindrem tres visites a l'aula de monitors de l'ajuntament, per explicar-nos el tema de la corresponsabilitat i com hem d'ajudar tots a casa, no només la mamà i el papà, sino que desde ben petits/petites és important saber quina feina fan per nosaltres i com poden ajudar els infants per desprès de grans ser saber ser més autònoms, capaços de prendre decisions relacionades amb la vida familiar.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REUNIONS FAMÍLIES

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!