NOM DE LA CLASSE

Ja tenim nom: som la classe dels motoristes!

Però, per arribar a aquest nom hem passat tot un procés de xerrades i reflexions que ara us contarem. En primer lloc, vaig estar durant una setmana fent petites converses sobre el nom de la classe: quin nom volíem, quin nom tenien les altres classes,... Havíem de buscar algun nom per identificar-nos. 

Així que ells van fer diferents propostes:
ÀNEU: classe dels fusters
ANAS: la tele
CARLA C.: jo tenc una idea: la classe dels donuts
GONZALO: de los leopardos
ÀNEU: la classe dels monstres
DAYANA: Sa Joveria
TOBIAS: dels cotxes
ÀNEU: la classe dels pintors.
ANAS: els dinosaures
LUCAS R.: els gelats, la gallina
ALBA: los cocodrilos
PAULI: las jirafas
MARA: la selva
TATIANA: els dofins
DAVID: el lobo
JULIA: las tortugas
LUCAS R: els taurons
GONZALO: peces, medusas

Quan vàrem visitar altres aules o ens visitaven, també demanàvem quin era el seu nom i si tenien alguna idea per nosaltres, ja que encara no en teníem. Les zebres, per exemple, ens van recomanar: esquelets, tortugues i girafes. 

Després d'haver-ne parlat a classe, vam decidir parlar-ho a casa amb els pares, de manera que es van dur una "feina" per a casa on havien d'escriure (els pares) el nom que els fills proposaven i buscar-ne una imatge d'aquest (a ser possible, real).

Duts els noms, vàrem escriure a un gran full totes les propostes i quants les havien posades. Així, les que teníem més vots les vàrem posar a la pissarra amb les imatges, per poder triar millor. D'aquesta manera, vàrem fer una votació: havíem de triar un dels quatre noms: papallones, dinosaures, motoristes o lleons,

   
D'aquests en va haver un empat entre dos de manera que vàrem llevar la resta i tornarem a votar, aquesta vegada només es podia triar entre aquests dos: motoristes o dinosaures. 

Finalment, com ja tots coneixem el resultat, va obtenir més vots "Els Motoristes"! 

I  ara estam molt il·lusionats per tenir aquest nom i ja volem començar a treballar per aquest camí, transformant-nos en allò que hem triar: en motoristes!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES