TASQUES SETMANA DEL 27 D'ABRIL A L'1 DE MAIGTASQUES SETMANA DEL 27 D'ABRIL A L'1 DE MAIG, TENIU FINS EL DILLUNS QUE VE PER FER LES TASQUES, RECORDAU ENTRAR TAMBÉ ALS BLOCS D'EDUCACIÓ FÍSICA I ANGLÈS.

Agafeu l'agenda i planifiqueu les activitats, les podeu anar guardant dins una carpeta i quan les tinguu totes fetes les enviau al correu cosrresponent! Ja em direu si d'aquesta manera vos organitzeu millor.


(A MÉS A MÉS, ENTRAU A LA PÀGINA DE XL MATEMÀTIQUES PER REFORÇAR)


6. AMBIENT DE MÚSICA


7. VALORS VISUALITZA EL SEGÜENT VIDEO I DESPRÉS CONTESTA LES PREGUNTESComentaris

  1. no funciona el link de youtube de Valors, por lo menos a nosotros!

    ResponElimina
  2. A mi tampoco me funciona el link de valors. soc na Pauli

    ResponElimina
  3. ifccvvbnjnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

RECOMANACIONS ESTIU!!!

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES