SETMANA DEL 18 AL 22 DE MAIG
1. CURS DE MECANOGRAFIA.  Vos deixo aquest curs, perquè practiqueu l'escriptura amb l'ordinador i quan estigueu preparats em podeu enviar un email vosaltres mateixos!!!

 Podeu aprendre a utilitzar el correu, introduir l'adreça del destinatari i escriure un 
e-mail, recordau les parts de la carta (salutació, cos de la carta, acomiadament i firma). 

Recordau escriure alguna carta a algun familiar/amic que tingueu lluny, segur que els hi farà molta il·lusió!!! O bé, entre els companys/es de la classe... (TOT AIXÒ ÉS OPCIONAL)
3. KAHOOT MATEMÁTICAS (Entra y juga)


4. PRENSAM FLORS??? Aprofiteu quan sortiu a passejar i recolliu flors silvestres, les podeu secar i després escolliu  l'activitat que més vos agradi (fer un punt de llibre, un quadre amb la vostra data i firma per recordar aquest any, un centre de taula... 

Jo ja tenc la meva idea pensada, en tenir-ho fet compartiré la meva foto també amb vosaltres.  Com les flors tarden en secar, podeu enviar foto del que heu fet quan ho tingueu llest!!! Tenim molts/es artístes en aquesta classe, així que segur que surten coses molt artístiques!!!

Vos deixo un enllaç que explica com secar les flors:


I un altre amb idees per fer:7. VALORS. Visualitza el video i deixa el teu comentari al BLOC.


8. MÚSICA (Acabar la proposta de la setmana passada)
Comentaris

 1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Me ha gustado mucho el video, Carol.Abiós

  ResponElimina
 3. Hola Carol. Soy Alba. He visto el video del niño haciendo pompas de nubes.. Lo he visto varias veces para entenderlo. Creo que tenemos que aprender a hacer las cosas por nosotros y aunque nos salga mal podemos solucionar.

  ResponElimina
 4. Bon día Carol!!M'ha agradat molt el vídeo pero es un poc difícil d'entendre. Veig que no hi ha només una forma de fer les coses i que les hem de fer per naltros mateixos amb un bon guía!

  ResponElimina
 5. bona tarda Carol he vist el video i m'a gradat molt que tingis bon dia una abrasada.

  ResponElimina
 6. Buenos dias Carol, el video me ha guatado y lo que yo he entendido es que aunque tengamos errores los podemos solucionar y convertirlos en algo bueno. Un beso

  ResponElimina
 7. El curso de mecanografia es divertidisimo, no sabia que existia esta manera de escribir.Mi madre me ha contado que cuando era joven ella dio este curso en verano con una maquina de escribir que ahora ya no existen!!!!

  ResponElimina
 8. Hola Carol soc n Aneu bach a explica el video el avi esta am el seu net van acrea nubuls pero el nen trenca el basto i uintenta arecgla i seli ocureix una idea cambia la forma del basto i fan nubls diferens (Grasias)

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

RECOMANACIONS ESTIU!!!

REUNIONS FAMÍLIES

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!