LA TARDOR

Hola!

Durant aquest mes de novembre, hem pogut observar amb més deteniment els canvis que es produeixen a la natura durant LA TARDOR. 

Per aquest motiu, ho hem treballat a classe en diferents aspectes i amb diferents activitats. Quan ja es notaven els canvis, els vam observar als arbres del pati i us vàrem demanar la vostra ajuda, portant elements de la tardor que trobareu al bosc o a la platja. 

Quan els vau dur, els varem observar, manipular, classificar. Però també vàrem experimentar amb ells i vam decidir fer un mural, pintant amb aquests elements: pinyes, fulles seques, garrofes, fruits...



AproFito per agrair la vostra resposta a l'activitat i per haver-nos dut tants elements!

Seguidament, varem fer una activitat amb corxos, simulant les fulles que cauen dels arbres durant la tardor. 



A més a més, vàrem llegir un dels contes de la nostra biblioteca d'aula sobre les estacions i uns altres de la biblioteca de centre també sobre la tardor. 

Al teatre de divendres també vàrem aprofitar per treballar aquest moment i vàrem representar el conte de "LA CASTANYERA". 

Per tal d'arrodonir aquest tema, vàrem fer la festa de la tardor, on tres mares van col·laborar amb nosaltres (moltes gràcies!) per tal que els nens gaudeixin d'aquell dia tan especial. Primer vàrem classificar els fruits secs, els varem observar i tastar. Després vàrem anar al pati on cada classe havia preparat un menjar amb fruits de la tardor i menjars típics d'aquest temps: pastís de poma, suc de magrana i taronja, bunyols, etc.


Ens ho vam passar genial!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES