Dies de molta convivència, solidaritat i corresponsabilitat.

Aquests dies estem recordant la diversitat de famílies que hi ha i lo important que és tenir una família, poder anar a l'escola, l'esmorzar sà i els diferents menjars que hi ha arrel del món. També hem parlat de perquè és important reciclar, cuidar de les plantes i del nostre planeta. Amb relació al dia de la dona, em remarcat l'esforç que han hagut de fer les dones per ser reconegudes al món laboral i a casa, i recalcant en el dret de totes les boixes a tenir educació.
 Amb la visita al Fons Pitius per veure l'exposició Giramón, hem pogut veure com viuen els infants a altres paisos i quines necessitats tenen ells i quines tenim nosaltres.
 I també tindrem tres visites a l'aula de monitors de l'ajuntament, per explicar-nos el tema de la corresponsabilitat i com hem d'ajudar tots a casa, no només la mamà i el papà, sino que desde ben petits/petites és important saber quina feina fan per nosaltres i com poden ajudar els infants per desprès de grans ser saber ser més autònoms, capaços de prendre decisions relacionades amb la vida familiar.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES