NOTA INFORMATIVA

ASSUMPTE: 2a AVALUACIÓ en quarantena a casa
Benvolgudes famílies,
En primer lloc us volem enviar una abraçada molt grossa i desitjar que tots i totes estigueu amb bona salut. Us volem animar a continuar igual de bé que ho estan fent els vostres fills i filles, amb molts d'ànims i somriures! (encara que a vegades puguin estar avorrits).
Des del dia 13 de març el curs continua, d'una altra manera, com mai ho havíem fet: des de casa. L'equip de mestres estam treballant de valent per a que tot vagi el millor possible, sabem que no és fàcil i també sabem que cada un de naltros (inclosos els mestres) tenim unes circumstàncies i situacions diferents, però hem de continuar endavant. Recordeu que cada dia surt el sol i,el més important, és establir unes rutines a casa, que els alumnes no perdin uns hàbits de treball.
Ara estam vivint un moment únic i el podem aprofitar mirant el costat positiu de les coses: aprofiteu totes les situacions d’aprenentatge que es viuen a casa!
El treball que realitzen cada dia es pot convertir en un repte per als infants: Organitzant el seu temps (el seu horari), les activitats que ha de fer i quan les ha d'enviar (el seu calendari de tasques), com les ha de fer (quin material necessito), aprendran a ser competents en autonomia i iniciativa personal!
Llegint, compartint les lectures, parlant de les històries, compartint endevinalles, cançons, llegint noticies i escrivint o investigant sobre elles. Experimentant amb els aliments per fer receptes i escrivint-les, desenvoluparan la seva competència lingüística.
Qualsevol situació a casa, com ordenar, organitzar, pesar, mesurar, comptar....serà profitosa per desenvolupar la competència matemàtica.
Moments per l'art i la cultura, hi ha molts museus que han obert les seves portes digitals...aprofiteu-lo!
I ara més que mai, a través de l'ús del blog, tots desenvoluparem molt les nostres competències digitals!
I sobretot ens hem de cuidar, per tant, no oblideu una alimentació saludable i equilibrada i sobretot faceu exercici junts. Als blogs teniu moltes propostes que us envien les mestres d'educació física o de psico!
Ara que arriba el final del segon trimestre i donades les circumstàncies excepcionals de suspensió temporal de l'activitat educativa, l'equip de mestres us comuniquem que no es donaran els informes ni butlletins de notes de la 2a avaluació ni estaran penjades al Gestib.
Com ja sabeu, aquest curs estam amb un canvi de mirada vers l’avaluació. Us vàrem explicar els plans personals que estaven elaborant els alumnes, amb els que es pretén que els infants aprenguin. Per tant, ens enfrontàvem a un nou repte: com hem de fer aquesta avaluació si els alumnes estan a casa?
Aquests dies cada equip docent ha fet reunions telemàtiques per compartir les evolucions dels alumnes al llarg del trimestre. Hem de tenir en compte que la 2a avaluació té un caire informatiu, perquè l'avaluació dels alumnes és continua, durant tot el curs. Enlloc de l’informe o butlletí de notes, aquests dies cada tutor/a us enviarà un correu electrònic o us trucarà per telèfon per tal de compartir-ho amb vosaltres i comentar en quins aspectes podeu fer més suport des de casa. Se us explicarà quines són les valoracions sobre l'evolució de l'alumnat al llarg de tot el trimestre, sobre el seu aprenentatge, sobre com està aprenent, què és el que fa millor i què és allò en que pot millorar.
El Govern ha comunicat que l'Estat d'alarma s'allarga fins dia 26 d'abril, per tant insistim de la importància de continuar amb les rutines i no perdre els hàbits de treball, enviar les activitats i compartir tutors/alumnes/famílies el progrés: com ho feia, com ho he fet, en què puc millorar.
Molta salut, molts d'ànims ( i paciència) per tots i totes, La direcció,
Eivissa, 4 d'abril de 2020

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES