DIA 50: TORNO A L'ESCOLA!!!

Bon dia, com estau? Jo estic molt contenta, però a la vegada trista... Heu tingut mai aquesta sensació? Avui torno a l'escola, els mestres per torns tornarem a recollir les aules, a guardar tot ben guardat, com fem cada curs, pel curs que ve. Però aquest aquest any serà diferent, sempre ho feiem junts, recolliem, netejàvem les coses, tiràvem el que ja no servia i guardàvem el que si. Ho recordau? Avui trobaré l'escola buida, en silenci, serà una sensació extranya, vos trobaré a faltar. 

També em tornaré a retrobar amb alguns companys/es després de molts de mesos, no amb tots/es perquè com ja vos he dit, anirem per torns. Vosaltres ja vos heu vist? Fa il·lusió tornar a veure els amics, veritat? 

Potser hem de fer el ZOOM del Bingo el dilluns, perquè aquests dies estaré a l'escola i ho he de deixar tot ben guardat i netejat, perquè el curs que ve ens ho trobem tot bé. A més a més, com ja sabeu hi ha escola d'estiu a Sa Joveria, anireu? O alguna altre escola?



Avui vos deixo aquesta cançó que segur també ens recoradarà per sempre aquest confinament. 
Nosaltres a casa la posàvem cada tarda a les 20h després dels aplaudiments!!!




Comentaris

  1. buenos días Carol, soy Lucas Romero creo que no iré a la escuela de verano, espero volver pronto al cole y poder decorar la nueva aula. Adiós

    ResponElimina
  2. Esperem poder tornar al setembre amb normalitat Lucas! Besos

    ResponElimina
  3. Hola Carol,
    Tiago y yo iremos a la escuela de verano, pero aún no hemos decidido a cuál. Besos

    ResponElimina
  4. Hola Carol, voy a ir a la escuela en verano, os echo de menos, un beso

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES