Dia 24: CANVIS EN EL BLOC!!!

Bon dia, com ha anat el cap de setman? Jo estic molt contenta, perquè ahir vaig poder sortir a passejar amb Carla i Hugo. Vosaltres també? Contau-me!!!

A partir d'ara, per tal de millorar el funcionament del bloc i la vostra organització, farem uns canvis, a veure si vos va millor per organitzar-vos.

Cada dilluns, penjaré les tasques de la setmana dins la pestanya de dalt on posarà la data, aquesta setmana és "SETMANA DEL 27 D'ABRIL A L'1 DE MAIG" allà dins trobareu feines de totes les àrees i dels ambients, recordau també entrar al bloc d'Educació Física i Anglès, els quals penjaran també les tasques els dilluns.

Com vos podeu organitzar?

1. Agafeu la vostra agenda i apunteu les tasques que teniu que fer, d'aquesta manera sereu més autònoms a l'hora de planificar la feina.

2. Anau fent les feines i quan les tingueu totes les enviau el mateix dia, així no teniu que estar cada dia enviant feines, un cop acabat tot ho enviau, sempre abans del dilluns següent. 

Recordau mirar si ho heu d'enviar a un ambient, especialista (anglès o educació física) o a l'aula "salvadorsdelaterra@gmail.com

De totes maneres la pàgina principal del bloc la podeu continuar visitant cada dia, jo aniré penjant videos, pàgines d'interés, recursos online... I no deixeu d'escriure comentaris! 

Avui farem una videotrucada de Zoom, si teniu dubtes me'ls pregunteu.


Avui vos deixo el conte de "Sant Jordi" de TOBI, un altre família d'artistes!!!





Comentaris

  1. Buenas Carol. Nos gusta este nuevo formato!!.
    Hoy Mara ha estado haciendo la actividad de lengua castellana.
    La poesía de Gloria Fuertes es muy bonita.
    Nos ha surgido una idea.
    Tenemos dudas respecto a si los términos gorrita “de pana”, cara “de queso”, botas “de futbolista” son adjetivos o no ya que dicen algo del nombre pero son dos palabras. Son adjetivos compuestos o es otra cosa?.
    Gracias!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, no son adjetivos, son substantivos, que acompañan al nombre.

      Elimina
  2. GRACIS CAROL PER EL VIDEO

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

DIA 60: A MEITAT DE SEMANA D'ACABAR EL CURS!

REUNIONS FAMÍLIES